skip to Main Content

МВР сè уште казнува за неносење маска, изречени 533 казни

    4
МВР сè уште казнува за неносење маска, изречени 533 казни

Во текот на изминатото деноноќие (17/18.09.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 533 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

4

ТАГОВИ: казни ковид-19 маски МВР

Back To Top