skip to Main Content

МВР изрече 283 казни за не носење заштитни маски

    3
МВР изрече 283 казни за не носење заштитни маски

Во текот на изминатото деноноќие (17/18.07.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 283 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

3

ТАГОВИ: заштитни маски МВР

Back To Top