skip to Main Content

Казни за 502 лица кои не носеле заштитни маски

    3
Казни за 502 лица кои не носеле заштитни маски

Во текот на изминатото деноноќие (02/03.09.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 502 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

3

ТАГОВИ: казни маски МВР

Back To Top