skip to Main Content

Казнети „диви тркачи“ во Скопје, одземени три мотоцикли

    5
Казнети „диви тркачи“ во Скопје, одземени три мотоцикли

Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на 19/20.07.2020 во периодот од 18.00 до 02.00 часот спроведе акциска контрола за откривање на возачи на мотори кои организираат „диви трки“ на подрачјето на Скопје.

Притоа санкционирани се 12 возачи на мотори кај кои се констатирани низа прекршоци, а привремено биле одземени три мотоцикли. 

5

ТАГОВИ: диви трки казни МВР

Back To Top