skip to Main Content

Извештај за финансирањето на изборната кампања на собраниска комисија

    2
Извештај за финансирањето на изборната кампања на собраниска комисија

Во Собранието за денеска е закажана седница на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците на која треба да се расправа за Посебниот извештај за утврдените состојби во финансирањето на изборната кампања од последните претседателски избори и предвремените избори за градоначалници на Охрид, Ново Село и Дебар.

2

ТАГОВИ: собрание

Back To Top