skip to Main Content

Иван Пернар: ЕУ е должничка унија (видео)

    40
Иван Пернар: ЕУ е должничка унија (видео)

Проследете го првото видео интервју на ЈанакиЗнае со Иван Пернар, пратеник во Хрватското Собрание со кого поразговаравме за НАТО, ЕУ, Палестинското прашање и секако канабисот.

Кратка биографија за соговорникот

Иван Пернар е роден на 14.10.1985 година. Завршил додипломски студии за медицински сестри во Загребската политехника. Мандатот како пратеник му започнува на 14.10.2016 година.

Член е на Мандатно- имунитетската комисија при Хрватскиот парламент, наедно е и претседател на Клубот на пратеници за Жив ѕид и СНАГА.

Во минатото бил член на Комисијата за здравство и социјална политика и на Комисијата за надворешна политика при Хрватскиот парламент.

40

ТАГОВИ: Иван Пернар

Back To Top