skip to Main Content

За неносење лична заштита на лице регистриран е 271 прекршок.

    5
За неносење лична заштита на лице регистриран е 271 прекршок.

Во текот на изминатото деноноќие (31.07/ 01.08.2020) на територијата на Република Северна Македонија  по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистриран е 271 прекршок.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел  справување со Ковид -19.

5

ТАГОВИ: казни маски МВР

Back To Top