skip to Main Content

Закажано првото рочиште за предметот „Рекет“

    2
Закажано првото рочиште за предметот „Рекет“
Главната расправа по предметот во јавноста познат како „Рекет“ е насрочена за 03.12.2019 година, со почеток во 10 часот, за што судот достави и покани до странките, информираат од Кривичен.
-Заради интерес на медиумите кои ја следат работата на судот, ја информираме јавноста дека предметот со КОК бр. 116/19 против Б.Ј., К.Ј. и З.М. согласно АКМИС – електронскиот систем е распределен кај судечки совет, со кој претседава судија Васка Николовска – Масевска.

2

ТАГОВИ: Кривичен суд рекет

Back To Top