skip to Main Content

Доколку вашиот престој во странство станува нерегулиран, обратете се до МНР

    11
Доколку вашиот престој во странство станува нерегулиран, обратете се до МНР

Доколку сте затекнати во странство заради COVID-19, а вашиот престој станува нерегулиран или веќе е спротивен на законските прописи на државата каде сте се нашле, обратете се до Министерството за надворешни работи.

Одредени земји воведуваат посебни регулативи заради кризата.

На следниот линк се објавени контакти и повеќе информации: https://mfa.gov.mk/page/1706/covid-19

11

ТАГОВИ: зтранство МНР престој

Back To Top